Наш EMAIL eko-sistema@ukr.net
Відділ продажу +38 (067) 455-03-13
Години роботиПн-Пт 09:00 - 18:30

Переваги пультової охорони ЕКО-СИСТЕМА

Переваги пультової охорони ЕКО-СИСТЕМА
Економічна ситуація в країні внесла серйозні зміни до нашого життя. Зявилися, до цього багатьом невідомі, ризики повязані з загрозою життю, втрати та псування майна. Складна ситуація породила велику кількість небажаних у суспільстві елементів, які прагнуть виправити добробут за рахунок інших. Сьогодні нерідкі випадки, коли проникнення та пограбування відбуваються у звичайних громадян, будинки та квартири яких раніше не становили інтересу.

Підприємці, що розвиваються, і бізнесмени отримали додаткове навантаження у вигляді забезпечення власної безпеки і збереження матеріальних цінностей. При цьому далеко не всі готові утримувати штат охорони, оскільки це не завжди є виправданим і недоцільним.

Що таке пультова охорона
Це система, мета якої запобігання загрози життю та здоров'ю людей, забезпечення збереження майна та матеріальних цінностей. Система складається з охоронного обладнання (сигналізація, відеоспостереження, кнопка тривоги і т.д.), програмного забезпечення охоронного підприємства та мобільних груп швидкого реагування (ГБР).
Під об'єктом розуміють торгові точки, магазини, фінансові установи, торгово-розважальні центри, склади, виробництво, офіси, автостоянки, майстерні, а також будинки, дачі, котеджі, квартири та будь-яку фізичну особу.

Принцип роботи
За заявкою замовника ми встановлюємо на об'єкті комплект сигналізації, що складається з контрольно-приймального пристрою та датчиків. Контрольно-приймальний пристрій при спрацьовуванні датчика передає оповіщення цілодобовий охоронний пульт. Диспетчери за пультом у цілодобовому режимі обробляють інформацію та миттєво реагують на тривогу. Одночасно сигнал тривоги отримує патрульний екіпаж та починає рух у бік об'єкта. Сигнал тривоги також отримує клієнт на додаток у смартфоні. Після прибуття на місце події ГБР вживає всіх законних дій для вирішення ситуації, що склалася.

Сигнал тривоги пульт охорони приймає GSM/GPRS-канал, рідше використовується виділений радіоканал і ще рідше телефонна лінія.


Переваги
• За об'єктом здійснюється спостереження 24/7.
• Вартість обслуговування нижча за вартість фізичної охорони.
• Відносно невелика вартість монтажу та підключення.
• Кнопка тривоги входить у комплект сигналізації.
• Сигнал тривоги від абонента надходить одночасно на пульт диспетчеру, патрульний автомобіль і на мобільний додаток.
• ГБР розосереджено таким чином, щоб прибути на виклик максимально швидко.
• Охорона об'єктів здійснюється на різній відстані від диспетчерського пульта
 

Калькулятор охорони